Kennismaken?

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een intake kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. In een verkennend en vrijblijvend gesprek nemen we uw vragen door.

Op basis van dit gesprek komen we tot een voorstel en brengen hiervoor een passende offerte uit.

Maatwerk

Elk traject – of dit nu coaching, supervisie of een ander begeleidings- of adviestraject is – vraagt om een antwoord dat passend is bij uw vragen. Soms gaat het om een afgebakend en kort traject, soms vraagt de gewenste verandering om meer tijd. Individuele begeleidingsprocessen vragen om een andere opstart dan een traject waarbij een team of organisatie betrokken is.

Coaching

Het traject varieert van 5 tot 8 gesprekken met mogelijkheid tot uitbreiding.

Supervisie

Afhankelijk van de startpositie van de supervisant wordt bepaald hoe lang dit traject duurt. Gebruikelijk is een serie van 10 tot 15 bijeenkomsten.

Coachingsupervisie / supervisie voor consultants

Afhankelijk van de vragen van de coach of consultant wordt gezamenlijk bepaald hoe dit traject wordt vormgegeven in duur en frequentie.

Teamcoaching

In een oriënterende fase wordt samen bepaald welk vraagstuk zich afspeelt of welke professionalisering van het team gewenst is. Een gezamenlijk plan wordt als basis voor de uitvoering voor de vervolgfase van het traject genomen. In het proces wordt regelmatig geëvalueerd, bijgesteld en vooruitgekeken om uiteindelijk de begeleiding op een zorgvuldige en natuurlijke manier af te ronden.

Schaduwadvisering

Op basis van de vraagstelling wordt in overleg bepaald hoe de adviseur of het team adviseurs wenst samen te werken met de schaduwadviseur.

Tarieven

Omdat elk traject op maat wordt aangeboden is er geen standaardtarief.
Uiteraard kunt u telefonisch informatie inwinnen voor een prijsindicatie.